Puck Baier is in de race voor een misstitel
Puck Baier is in de race voor een misstitel

Puck is finalist van Miss Beauty of Zuid-Holland

Algemeen

De twintigjarige Puck Baier uit Ridderkerk is één van de 18 finalisten van de verkiezing Miss Beauty of Zuid-Holland 2023. Het misstraject is twee weken geleden van start gegaan en in maart 2023 zal er tijdens de grote finale één finalist gekroond tot nieuwe Miss Beauty of Zuid-Holland. De winnares ma door door naar de landelijke verkiezing. 

Puck volgt de opleiding Media Vormgeven op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Naast haar studie is de druk bezig met sporten en ondernemen. Ook staat ze altijd open voor uitdagingen, daarom was deze verkiezing de perfecte kans om haarzelf weer een stukje te ontwikkelen.

Nu of nooit
Ze gaf zichzelf zonder echt na te denken op voor de verkiezing, maar zes weken later ontving ze opeens een uitnodiging voor de casting in haar mailbox. Toen besloot ze dat het nu of nooit was. “Meedoen aan een verkiezing is een kans die je maar één keer krijgt en nu besluit ze er vol voor te gaan.”

Goed doel
Op weg naar de verkiezing doen de finalisten verschillende activiteiten om alles te leren wat nodig is voor een miss. Zo bezoeken de finalisten sponsoren van de organisatie, krijgen ze catwalk trainingen, doen ze challenges op hun sociale media en moeten ze geld inzamelen voor het goede doel. De organisatie zet zich in voor de LINDA foundation die arme gezinnen in Nederland helpt om bijvoorbeeld hun boodschappen te kunnen betalen.
 Iedereen kan bijdragen aan dit goede doel. Door op google ‘Inzameling Linda Foundation Puck Baier’ op te zoeken zal men op de goede pagina terecht komen.