Take 5 speelt op 14 januari in de Boezemkerk
Take 5 speelt op 14 januari in de Boezemkerk

Nieuwjaarsconcert in de Boezemkerk

Algemeen

RIDDERKERK - Op zaterdag 14 januari 2023 wordt voor de zestiende keer in de Boezemkerk te Ridderkerk-Bolnes een populair nieuwjaarsconcert gegeven. Aan het concert werkt het ensemble ‘Take Five’ mee. 

Take Five bestaat uit Leon Koppelman (panfluit), Annette Jumelet (viool), Peter Koetsveld (klarinet), Marien Stouten (orgel) en Jan Peter Teeuw (orgel en piano). Take Five maakte verschillende albums, waarvan de eerste twee werden genomineerd voor een Zilveren Duif. Ze treden regelmatig in het hele land. Het programma is ook dit jaar weer heel divers: verrassende (licht)klassieke en populaire muziek, solo’s, koraalbewerkingen, samenzang, een orgel-improvisatie op verzoek. Na twee jaar waarin het nieuwjaarsconcert enkel online te bekijken was, is publiek weer van harte welkom. 

Het concert begint om 19.30 uur. De deuren aan de Pretoriusstraat 2 zijn een halfuur voor aanvang open. Toegang is gratis. Wel is er bij de uitgang een collecte voor de onkosten, of kan er digitaal gedoneerd worden. In de pauze is er koffie, thee en fris verkrijgbaar. Voor en na het concert zijn er cd’s te verkrijgen van de musici. Ook zijn er diverse bundels (instrumentale) bladmuziek van Marien en Jan Peter te koop. Meer informatie: www.janpeterteeuw.nl.