Ron Noorlander van Frenoflex kocht de eerste 50 obligaties (foto Roelie 't Jong)
Ron Noorlander van Frenoflex kocht de eerste 50 obligaties (foto Roelie 't Jong) Foto: Roelie 't Jong

Obligatiefonds voor kleedkamers

SV Slikkerveer is eind 2022 een Obligatiefonds gestart om de nieuwbouw te kunnen bekostigen van zes nieuwe kleedkamers. Deze zijn hard nodig om ervoor te kunnen zorgen dat alle spelers en speelsters op de zaterdag allemaal kunnen omkleden.
Dit seizoen maakte het eerste elftal de overstap van het zondag- naar het zaterdagvoetbal en ook het tweede team verhuisde van speeldag om de aansluiting richting de selectie te kunnen behouden. "Dat de vereniging op het Reijerpark blijft groeien is dan ook duidelijk zichtbaar. Daar zijn we trots op en juist doordat de vereniging blijft groeien zijn we druk bezig met de realisatie van de uitbreiding met zes nieuwe kleedkamers. Dat gaat niet vanzelf, daar hebben we iedereen bij nodig en vragen we iedereen om ook zijn of haar steentje in bij te dragen door een obligatie van aan te schaffen voor € 50,-. Hiermee leen je de vereniging geld om de aanbouw te realiseren. Dit bedrag krijgt men binnen 10 jaar weer terug, maar helpt onze vereniging hartstikke veel" licht voorzitter Rinus Hitzert toe.
Hij hoopt dat de steun niet alleen van de leden komt. "Ook familieleden en supporters kunnen bijdragen, zodat er nu en in de toekomst met plezier bij sv Slikkerveer kan worden gevoetbald."
Voor aankoop of verdere informatie kan gebruik gemaakt worden van het bestelformulier op de website: www.svslikkerveer.nl of kan gemaild worden naar: obligatie@svslikkerveer.nl of telefonisch via voorzitter Rinus Hitzert 06  5352 6893, penningmeester Martijn Verbaas 06 1387 9412 en secretaris Jacqueline Baard 06 3612 9305.