Boekjes over Heerjansdam

HEERJANSDAM - Het oude postkantoor van Heerjansdam, het clubhuis van het Historisch Genootschap Heerjansdam is op zaterdag 7 januari weer open. Er is gelegenheid om kennis te maken met twee nieuwe boeken over Heerjansdam.

De leden van het genootschap kunnen alsnog het Jaarboek 2022 en het bestelde boek ‘Blik op Heerjansdam’ afhalen. Het bestuur verzoekt de leden ook het Jaarboek voor familie en vrienden dan mee te nemen.

Columns gebundeld
Door het Historisch Genootschap zijn in 128 pagina’s de ruim zestig columns van dorpsgenoot Joop van der Ent gebundeld in het boek ‘Blik op Heerjansdam’. De oplage is met 250 exemplaren beperkt. Na de voorinschrijving zijn er nog enkele tientallen boekjes beschikbaar.
Iedereen is komende zaterdag welkom en kan terecht met vragen over de geschiedenis van Heerjansdam. Dirk Oomsen is weer aanwezig om te helpen met familiestamboomonderzoek. De koffie met wat lekkers erbij staat klaar vanaf 10.00 uur. Het oude postkantoor is te vinden aan de Vlasakkers, achter de historische Dorpskerk.