Zoeken naar de ontbrekende plaatjes
Zoeken naar de ontbrekende plaatjes Foto:

Voetbalplaatjes ruilen

Een voetbalplaatjesboek met alle foto's van de jeugdleden in stickervorm. VV Rijsoord ging er begin 2022 graag voor in zee met de bedrijfsleiding van de toenmalige COOP in Ridderkerk.
Na diverse afspraken werden de plannen in de koelkast gezet, aangezien de COOP zou veranderen in een PLUS supermarkt.
Het gaf de club voldoende tijd om zich voor te bereiden op het drukwerk. Na de zomerstop werd gestart met maken van 312 foto's van de jeugdleden tot en met 15 jaar en alle teams van de vereniging in clubtenue. En eind september moest alles klaar zijn om het naar de drukker te kunnen sturen. In oktober kon het eerste verzamelalbum worden uitgereikt aan de jongste leden.
Van oktober tot kerst konden er met de aankopen bij Plus voetbalplaatjes verzameld worden. De laatste weken van de Rijsoordse voetbalplaatjes waren er ook gouden plaatjes in omloop. Wie zo'n plaatje scoorde viel in de prijzen. Er waren boodschappen te winnen, gratis producten, cadeaubonnen en sportprijzen.
Het lukte in de actieperiode velen om het album vol te krijgen, maar anderen kregen het boek (net) niet vol. Op woensdag 4 januari was er daarom een ruilbeurs in de kantine van Rijsoord. Met alle overgebleven plaatjes en de meegebrachte dubbele exemplaren was er genoeg ruilhandel voor alle boeken. Wie nog gaatjes in zijn/haar moet vullen kan zich in het jeugdhonk melden bij Sjaan. Zij heeft alle plaatjes op voorraad.