Jeugdkamp in Bladel

De Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer organiseert van 1 t/m 5 mei haar jaarlijkse jeugdkamp voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar.
Deze kampmidweek wordt er verbleven in kampgebouw de Vorselse Molen in Bladel. De hele week staat in het teken van lekker samen buiten spelen, pret en gezelligheid. Natuurlijk is er ook een bonte avond.
Deelname aan het jeugdkamp kost € 45 per kind, inclusief alle kosten voor vervoer, logies, eten en drinken. Er komen dus geen kosten meer bij. Het vertrek naar Bladel is op maandag met een luxe touringcar. Op vrijdag worden de kinderen weer met de bus opgehaald.
Aanmelden voor het kamp is vanaf heden mogelijk via 06 4098 8261 of info@sws-slikkerveer.nl met vermelding van de naam van het kind, geboortedatum en adresgegevens. Ouders met een Ridderkerkpas kunnen contact opnemen over een speciale aanbieding, waarbij de pas niet wordt belast.


Schilderen met acrylverf

Wijkverenging Drievliet-’t Zand start op donderdag 19 januari en vrijdag 20 januari met lessen Schilderen met acrylverf. Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
Voor deelname hoeft men geen ervaring met schilderen te hebben. Tijdens de lessen in wijkcentrum De Fuik wordt gewerkt met acrylverf, pasta’s, krijt en andere natuurlijke materialen.
Men kan zich opgeven voor lessen op de donderdag- of vrijdagmiddag. Het is mogelijk om ter kennismaking een gratis proefles te volgen. Voor meer informatie kan men contact opnemen met docente Reinie de Koning: 06-3653 6505 of reinie@telfort.nl.