INGEZONDEN

Als dingen dichtbij komen, gaat het leven!
Op initiatief van zijn collega’s heeft Stichting Ambulance Wens Ton van Prooijen op vrijdag 23 december jl. een fantastische dag bezorgd door middel van het organiseren/faciliteren van een laatste bezoek aan een wedstrijd van Feyenoord en vervolgens De Kuip, daar waar zich een grote erehaag van collega’s had gevormd, met ondersteuning van een politiehelikopter.

Als RVVH zijn wij geraakt en ontroerd hoe deze stichting haar werkzaamheden verricht en wensen van terminale patiënten, vaak te midden van hun dierbare(n), in vervulling laten komen.

Om Stichting Ambulance Wens te ondersteunen toekomstige wensen te kunnen blijven vervullen wenst RVVH hen te ondersteunen door middel van een mooie donatie. In samenspraak met en uit naam van Ton en zijn familie (op basis waarvan het idee is ontstaan) en mede ter eren van de ons recent ontvallen RVVH leden, willen wij deze donatie tot stand laten komen.

Laat alsjeblieft je hart spreken en doe namens RVVH een mooie donatie aan Stichting Ambulance Wens en maak daarmee laatste wensen waar! (Gebruik de doneren button op de website: www.ambulancewens.nl.

AWP op voor verkiezingen

REGIO - De Algemene Waterschapspartij (AWP) doet mee aan de waterschapsverkiezingen in maart 2023 voor het Waterschap Hollandse Delta. De partij wil ‘serieus werk maken van de verbetering van de waterkwaliteit'.
De partij maakt zich zorgen, omdat in de nieuwe Omgevingswet veel categorieën lozingen niet meer vergunningsplichtig zijn. "Waar bijvoorbeeld waterveiligheid historisch sterk geborgd is door de waterschappen, en er bij droogte de verdringingsreeks geldt voor de beschikbaarheid van water, ontbreekt er voor waterkwaliteit een degelijke afwegingsmethodiek.”
De AWP heeft momenteel één zetel in het algemeen bestuur van het waterschap. De kandidatenlijst voor de verkiezingen van 15 maart is nog niet bekendgemaakt.