Bruin café in trek

Afgelopen zaterdag was het volop gezelligheid in het Bruin Café op Ontmoetingsplein Aafje Reyerheem. Bewoners en wijkbewoners, zaten gezellig aan een advocaatje, wijntje, biertje, bittergarnituur en wat te knabbelen. Met elkaar in gesprek met gezellige muziek op de achtergrond.
Bij Reyerheem is men er trots op dat steeds meer mensen de weg naar het Ontmoetingsplein weten te vinden: “Ontzettend leuk om te zien dat er ook wijkbewoners het gezellig vinden een drankje te komen doen in het maandelijkse Bruin café.”
Houd onze facebookpagina in de gaten voor foto’s en de volgende datum.

Tuinhuisje
in brand

Dinsdagavond 17 januari is de brandweer om 21.49 uur opgeroepen voor een uitslaande brand aan de Vuurdoornlaan in Ridderkerk. Hier was brand uitgebroken in een tuinhuisje, waar ook gasflessen zouden kunnen staan. Vervolgens is het incident opgeschaald naar middelbrand. De brandweer had de brand snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat ook de carport ernstige schade opliep. Rond 22.23 uur was het brandmeester. Over de oorzaak is nog niets bekend. Woensdag is verder onderzoek gedaan. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.

Staking
bij RET

Reizigers moeten rekening houden met uitval van bussen op donderdag 19 en vrijdag 20 januari in verband met een staking van een deel van het RET-buspersoneel. De trams en metro's rijden wel allemaal. Welke ritten van de RET uitvallen is niet te zeggen, omdat niet alle buschauffeurs staken. De stakingsoproep van de vakbond FNV is niet voor alle medewerkers van toepassing zijn. Het advies is dan ook om waar mogelijk voor tram of metro te kiezen en om de reisplanner online te checken of de RET App.