NPV-vrijwilligers zwaaiden mevrouw van de Vaate uit
NPV-vrijwilligers zwaaiden mevrouw van de Vaate uit Foto:

Afscheid van coördinator

Dinsdag 21 februari nam mevrouw van de Vaate in Salem afscheid van 'haar' vrijwilligers. Maar liefst 25 jaar lang was zij als coördinator, de spin in het web wat betreft het regelen van de vervoersaanvragen van de NPV Ridderkerk. 

Vanuit haar aanleunwoning bij de Riederborgh bleef ze, ondanks haar hoge leeftijd, klaarstaan voor de inwoners van Ridderkerk. Zij regelde chauffeur -vrijwilligers voor ritjes naar het ziekenhuis e.d. Na haar verhuizing naar Salem, werd het tijd om te stoppen en afscheid te nemen van de vrijwilligers, waar ze al die jaren nauw mee samenwerkte. De vrijwilligers blijven gelukkig klaar staan voor iedereen, die door omstandigheden behoefte heeft aan vervoer naar dokter, therapeut of ziekenhuis. Vragen hierover stellen kan via thuishulp@npvridder
kerk.nl of 06-38005075.


Voorlichtingsochtend over gezond slapen

Ridderkerk Langer Gezond organiseert op vrijdag 24 maart in WVC Bolnes van 10.00 - 12.00 uur een interactieve voorlichting waarin aandacht wordt gegeven aan slapen. Deze ochtend is van 10.00 tot 12.00 uur. Er is een slaapoefentherapeut aanwezig en men kan het "Slaap DNA” laten meten. De voorlichting is gratis. Aanmelden kan via info@facetridderkerk.nl of 0180 - 432350.