Gabi de Ridder schreef het actieboek (foto Cees v.d. Wal)
Gabi de Ridder schreef het actieboek (foto Cees v.d. Wal) Foto: Cees vd Wal

Boekenfeest met actieboek bij De Kandelaar

Boekhandel de Kandelaar doet van 8 t/m 18 maart mee aan de landelijke Week van het christelijke boek. In deze periode krijgen klanten bij deze boekhandel het actieboek cadeau dat speciaal verschijnt ter gelegenheid van dit boekenfeest.

Tijdens deze boekentiendaagse, die parallel loopt aan de Boekenweek, draait alles om het plezier van boeken en van lezen. En om de verdieping en verrijking die juist christelijke boeken kunnen geven. Centraal in deze periode staat het gratis actieboek "Volgende week, zelfde tijd?” van Gabi de Ridder, dat klanten in de boekwinkel cadeau krijgen bij besteding van € 15,- aan boeken. Een verhaal over het zoeken naar Gods leiding én de moed om trouw te blijven aan je overtuigingen.
Boekhandel de Kandelaar is te vinden aan de Sint Jorisstraat 10 in Ridderkerk. De openingstijden zijn: maandag 13.00 - 17.30, dinsdag, woensdag en donderdag 9.30 - 17.30 vrijdag 9.30 - 17.30 vrijdagavond 18.30 - 21.00 zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
De winst die de Kandelaar maakt komt vrijwel geheel ten goede aan organisaties die passen bij de doelstelling van de stichting. Website en webshop: www.de-kandelaar.nl.