Inhaken bij het Rijsoords popkoor Join in

Op woensdag 15 maart houdt popkoor Join in Rijsoord een open avond. Wie overweegt te gaan zingen in een groep is van harte welkom.

Het koor bestaat bijna zeven jaar, maar na een doorstart vanaf juni vorig jaar onder de naam popkoor Join in. Iedere woensdagavond wordt gerepeteerd in het bezoekerscentrum van het Waalbos. Het koor staat onder leiding van dirigent Thijs Krijgsman. Thijs studeert aan het conservatorium, leidt drie koren en staat als docent voor de klas. 

Driestemmig
Het repertoire van het koor bestaat voornamelijk uit hedendaagjes popliedjes, maar ook de echte klassiekers zoals die van ABBA ontbreken niet. Er wordt driestemmig gezongen en gewerkt met bladmuziek en muziekbanden (en dat is niet zo moeilijk als het klinkt). De 22 koorleden zingen ieder in een eigen stemgroep (sopraan, alt, bas/tenor).

Geen auditie
In het koor is plek voor nieuwe leden. Gezelligheid staat voorop, auditie doen om lid te worden is dan ook niet nodig. Op 15 maart is iedereen welkom voor een kennismaking. Aanmelden hoeft niet, maar mag wel: popkoorjoinin@gmail.com. Met vragen kan men contact opnemen met secretaris Mignon Bestebreurtje: 06 5116 5409.