De A-selectie van OKK is in het nieuw gestoken
De A-selectie van OKK is in het nieuw gestoken Foto:

Van Pelt Glaslifthuren.nl sponsort OKK met trainingspakken

Vrijdagavond ontving de heer van Pelt van glaslifthuren.nl uit handen van trainster Caroline van der Zwan-Mom een bos bloemen als dank voor het schenken van nieuwe trainingspakken voor de A-selectie van OKK Ridderkerk. 

Op de vraag waarom zijn bedrijf de selectie wilde sponsoren zegt hij: “Wij leveren graag een bijdrage aan de oudste sportvereniging van Ridderkerk. Voor van Pelt glaslifthuren.nl is het bovendien belangrijk verbinding te leggen tussen het bedrijfsleven en lokale sportclubs.”

Van Pelt glaslifthuren.nl is een in Zwijndrecht gevestigd bedrijf dat  al ruim tien jaar gespecialiseerd is in het verhuren van machines en gereedschappen om (zwaar) glas eenvoudig te plaatsen. Ook is een deel van het bedrijf gespecialiseerd in geveltechniek en glaszetten.

De A-selectie, waarvan ook dochter Tessa van de familie van Pelt deel uitmaakt, is super blij met de nieuwe trainingspakken waarmee ze goed voor de dag kunnen komen op de wedstrijden dit seizoen en is de heer van Pelt dan ook zeer erkentelijk voor deze mooie geste.