Een impressie van "De Hofdame" in Barendrecht
Een impressie van "De Hofdame" in Barendrecht Foto:

Laatse appartementen van "De Hofdame"

BARENDRECHT - Op zaterdag 25 maart is er een extra informatiedag over “De Hofdame” in Barendrecht. Er zijn nog enkele appartementen van dit nieuwbouwproject te koop.

De bouw van het complex is inmiddels gestart. De prognose voor de oplevering is het eerste kwartaal van 2024. "De Hofdame” komt letterlijk met haar voeten in het groen. Zo hebben de woningen op de begane grond lekker veel privacy. Ook wordt het dak beplant én vol gezet met zonnepanelen. Elk appartement krijgt een eigen warmtepomp, waardoor men er gasloos en energiezuinig kan wonen.
Ieder appartement heeft een groot eigen terras en een privéberging. Door de plafondhoge ramen is het er heerlijk licht en aan de luxe keuken en badkamer hoef je niets meer te doen. Er staan op dit moment nog drie appartementen te koop met elk twee slaapkamers: twee van 113 vierkante meter en één van 120 vierkante meter. De extra informatiemiddag is op 25 maart bij Ooms Makelaars aan de Brugge 3 in Barendrecht. Het verkoopteam staat dan van 11.00 tot 14.00 uur voor de belangstellenden klaar.