Felicitaties voor het echtpaar Van Loon
Felicitaties voor het echtpaar Van Loon Foto:

Briljanten bruiloft

Burgemeester Attema reed maandagmiddag naar IJsselmonde om het echtpaar Van Loon-Meinster te feliciteren met de 65-jarige bruiloft. Ze vierde het feestje mee in Smeetsland en kon daardoor de bloemen niet overhandigen met de ambtsketen om.

De jawoorden van Willem (Cornelis) van Loon en Hendrika Meinster klonken op 15 maar 1958 in het stadhuis van Rotterdam. Ze waren na de ceremonie aan de Coolsingel een korte periode inwonend in Blijdorp. Ze kregen daarna een volwaardige woning in de Rotterdamse wijk Bloemhof. Ze hebben daar ruim 30 jaar gewoond. In 1994 koos het paar voor Ridderkerk. Ze betrokken een flatwoning aan de Rijnsingel in Bolnes. De heer Van Loon heeft de kost verdiend als elektromonteur. Mevrouw Van Loon heeft haar draai gevonden in Smeetsland. Ze helpt er in de keuken, geeft pianoles en zorgt met haar muziek voor gezellige avonden.


Paaseieren verven in Oostendam

Speeltuinvereniging Oostendam geeft kinderen de kans om een eigen paasei te beschilderen en te versieren. Deze paasactiviteit is op zaterdag 8 april in De Korenbloem aan de Tarwestraat 34a. Deelname kost € 2,50. Aanmelden kan bij Natasja de Graaf: 06 2240 1359.