Afbeelding

Beresterk rommelophaalteam van Harmonie

Algemeen

RIDDERKERK - Sinds enkele weken zijn de leden van muziekvereniging ‘Harmonie’ Slikkerveer druk bezig met het verzamelen van rommel voor de rommelmarkt, die zij op 19 en 20 mei 2023 zal organiseren. Er is er nog ruimte genoeg voor meer spullen!

Daarom vragen de leden van de ‘Harmonie’ om bij de voorjaarsschoonmaak ook even aan de muziekvereniging te denken. Alle bruikbare spullen kan men voor de rommelmarkt gebruiken, van afdruiprek tot stofzuiger, van puzzel tot doktersroman, kleding en schoenen, alles is welkom!
Tijdens de repetitieavonden (maandag- en dinsdagavond van 18.30 -22.00 uur en donderdagavond van 20-22.30 uur) kan men de spullen zelf komen brengen naar het muziekcentrum van de vereniging aan de Prinsenstraat 76 in Slikkerveer. Wie zoveel heeft dat men het zelf kan dragen, kan een beroep doen op het beresterke ophaalteam van de Harmonie. Na 14.00 uur mag men bellen naar 0180-418072 voor een ophaalafspraak.
De opbrengst van de rommelmarkt is onder meer bestemd voor het onderhoud van het clubgebouw en voor de diverse (jeugd)activiteiten van de vereniging.