Rommelmarkt bij Harmonie Slikkerveer

Vrijdagavond 19 en zaterdag 20 mei is het terrein van muziekvereniging Harmonie Slikkerveer weer worden omgetoverd in een waar kooppaleis. In en om het clubgebouw aan de Prinsenstraat kunt u deze twee dagen terecht voor koopjes voorde uitzet, een ‘nieuwe’ kast, speelgoed of die ene elpee die al jaren gezocht wordt.

De rommelmarkt van de Harmonie is op vrijdagavond geopend van 18.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur.
Naast tweedehands spullen kan men er terecht voor mooie planten en lekker fruit. Ook kan iedereen zijn geluk beproeven bij het Rad van Avontuur. Omdat het Rad van Avontuur slechts 120 vakjes telt, zijn er ook maar 120 loten te koop. Hierdoor is uw kans om te winnen groot! Er worden vele prijzen verloot zoals leuke cadeaubonnen, strandtassen met BBQ spullen, een wijnarrangement, boodschappentassen en vele hele leuke andere prijzen.
Zoals elk jaar kan er weer een lekkere hamburger of frikandel gegeten worden. Ook de suikerspinmachine staat weer klaar. Bij de bar is er koffie, thee en een drankje af te halen.

Foodtruckfestival

De opbrengsten van de rommelmarkt komen traditioneel geheel ten goede aan de clubkas. Hiermee worden onderhoud aan instrumenten en clubgebouw, uniformen en jeugdactiviteiten bekostigd. Mede door de opbrengst kan de vereniging gratis concerten geven. Het orkest en het koor Popformatie Something Else zullen vrijdagavond 24 juni een foodtruckfestival verzorgen in en om het plein bij het muziekcentrum.


Zwemmen in het Hemelvaartweekend

Van donderdag 18 mei t/m zondag 21 mei kan er weer volop gezwommen worden in zwembad De Fakkel. Op de genoemde dagen is het recreatiebad geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Donderdagavond 18 mei (Hemelvaartsdag) zal er geen dameszwemmen zijn. Op vrijdagavond 19 mei van 19.00 – 22.00 uur is het recreatiebad van 19.00 tot 22.00 uur speciaal gereserveerd voor Kids Night. (alleen voor kinderen t/m 12 jaar. Ouders wel welkom). De ochtenden tot 13:00 uur zijn speciaal voor familiezwemmen. Familiezwemmen is alleen toegankelijk voor gezinnen met minimaal een kind dat niet ouder is dan14 jaar. Er kan wel de gehele dag gezwommen worden. In het Hemelvaartweekend is ook het animatieteam actief.  Op meerdere momenten per dag zijn er spellen, waaronder onderwaterspelen en glijbaanraces. 

Buitenbad 

Wanneer het weer goed gaat worden zal het buitenbad opengesteld worden. Het zwembad hanteert daarbij Weeronline en stelt het bad open met het weercijfer 8 en een temperatuur van 24 graden. Natuurlijk vinden er nog genoeg andere activiteiten plaats. Voor een overzicht, de openingstijden en reserveren: www.de-fakkel.nl.