Trots met de schaal (foto Roelie 't Jong)
Trots met de schaal (foto Roelie 't Jong) Foto: Roelie `t Jong

Titel voor Slikkerveer JO11-2

Voorafgaande aan het duel van Slikkerveer JO11-2 tegen naaste concurrent Spartaan ’20 JO11 werd alles uit de kast gehaald om er een heuse finale van te maken.
Beide teams hadden alles tot dusver gewonnen. Met vuurwerk en fakkels kwamen de hoofdrolspelers het veld op bij Slikkerveer. In de wedstrijd verliep voor de thuisploeg alles ook gunstig, want na een ruststand van 2-0 werd er uiteindelijk met 6-3 gewonnen. Reda Boogert en Bathuan Celik waren na afloop blij met de titel bij hun debuut als trainers. De spelers werden daarna in het zonnetje gezet door de ouders van de spelers met prikchampagne. De spelers zijn: Ahmet Aytas, Sidney Beckschebe, Eren Cigri, Michel Meulesteen, Finn Sinaij, Mustaf Muhudin, Serge Roggeveen, Tobias Schalk en Mohammad Alkhudr.


Teuns wint derde kerstwedstrijd van De Waal

Bij de derde wedstrijd in de kerstserie van ERHV De Waal waren de verschillen tussen de toppers klein. Een verschil met 80 gram leverde J. Teuns de eerste plaats op.
Uitslag: 1) J. Teuns 14.030 gram, 2) G. v.d. Padt 13.550 gram, 3) G. Middelveld 11.295 gram, 4) A. Middelveld 6.385 gram, 5) H. van Vugt 4895 gram.
Komende zaterdag is het Nationale Hengeldag. Er worden dan door leden van De Waal gevist op het Aarkanaal.