Het was weer feest voor de deelnemers van de kampweek
Het was weer feest voor de deelnemers van de kampweek Foto:

Leuke kampweek in Bladel

De Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer kan weer terugkijken op een geslaagd en gezellige Kampmidweek. De eerste week van mei beleefde de groep heerlijke dagen in Kamphuis de Vorselse Molen in Bladel.
Elk jaar organiseert de stichting een kampmidweek voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Voor deelname is voorwaarde dat de kinderen nog op de basisschool zitten. In de meivakantie van 2024 zal de Slikkerveerse stichting opnieuw een midweekkamp organiseren. Er kan het hele jaar door voor worden ingeschreven. Voor meer informatie over deze gezellige vakantieweek kan men een mail sturen naar: info@sws-slikkerveer.nl


Them Changes live bij  Bluezy

De band Them Changes speelt op donderdag 25 mei live bij Radio Ridderkerk. De groep komt live optreden in een uitzending van het bluesprogramma "Bluezy”. Bluezy-presentator Nico Bravenboer zal de band met een interview introduceren. Verder mogen de muzikanten vooral muzikaal spreken. De uitzending begint om 20.00 uur. Bezoekers die het optreden in de studio willen bijwonen zijn vanaf 19.30 uur welkom aan de Jonkheer de Sav. Lohmanstraat 1. De entree is gratis.

.