De Wevershoeve presenteert met trots de nieuwe kaart.
De Wevershoeve presenteert met trots de nieuwe kaart.

Gevarieerd menu De Wevershoeve

Algemeen

RIDDERKERK - Met plezier en trots presenteert eigenaar Ron Schrijver de nieuwe kaart van Restaurant De Wevershoeve. Ron: ,,Het is ons wederom weer gelukt om onze gasten te kunnen laten kiezen uit verrassende gerechten."
Ron Schrijver vertelt verder dat men bij restaurant De Wevershoeve inspeelt op de behoefte van de hedendaagse gast. Ron: ,,Uit eten gaan hoeft niet prijzig te zijn. Dat bewijzen we met onze driegangen keuzemenu's voor 23,50 euro. Gasten hebben de keuze uit drie verschillende voor- en hoofdgerechten per gang, zoals Hollandse kogelbiefstuk, varkenshaas medaillons of baarsfilet met de bijpassende sauzen, voor het hoofdgerecht. Wanneer gasten liever zelf hun gerechten willen kiezen, dan biedt de geheel vernieuwde menukaart volop keuze uit diverse voorgerechten, visgerechten en vleesgerechten."
Ron vervolgt: ,,Nu de herfst ingezet is en de bladeren rood, geel en bruin kleuren, is er bij De Wevershoeve ook een en ander veranderd. Hier spelen we met de heerlijkste wildgerechten op in." Daarnaast is er een geheel vernieuwde menukaart. En wat hebben ze er weer hun best op gedaan om gasten lekkere gerechten voor te kunnen schotelen. Denk aan rundercarpaccio, gebakken rogvleugelfilet, krokante eendenborst of als dessert Italiaanse roompudding.
Kijk op www.wevershoeve.nl voor de volledige menukaart. Daar kan men tevens een tafel reserveren. Restaurant en partycentrum De Wevershoeve is gevestigd in een antieke boerderij. Deze boerderij is gebouwd in 1770, gelegen bij een parkje in Rijsoord en heeft ruim 150 eigen parkeerplaatsen waar men gratis kan parkeren. In De Wevershoeve treft men een á la carte restaurant, kleine en grote partyzalen, een knusse bar en een beschut buitenterras.

Advertenties uit de krant