Het restaurant van De Wevershoeve is vernieuwd
Het restaurant van De Wevershoeve is vernieuwd

Wevershoeve is vernieuwd

Algemeen

RIDDERKERK - Restaurant De Wevershoeve, gelegen aan de Noldijk in Rijsoord, heeft een metamorfose ondergaan. Naast een nieuwe menukaart is ook het interieur gewijzigd.
In de wijde omgeving is De Wevershoeve met gastheer Angelo Schrijver een begrip. "Wij vonden het tijd voor vernieuwing, waarbij we wel onze huiskamersfeer wilde behouden. En dat is gelukt, onze gasten zijn erg enthousiast!". Ook is kritisch naar de menukaart gekeken. Angelo: "De wereld van de gastronomie verandert heel snel, en daarmee verandert de behoefte van de gasten mee". Op de lunchkaart staan nu maïskip met crème van kerrie en een frisse salade met lauwwarme kip, gemarineerde tomaten, pijnboompitten en zoetzure komkommer. De à la carte kaart biedt nu als voorgerechten onder meer Zeeuwse oesters (rauw of gegratineerd) een gepofte crème van paprika met bosui en knoflook of een Italiaanse caprese met pomodori en mozzarella. Bij de hoofdgerechten kent nu entrecote of tournedos met rode wijnsaus, variërend van een lady steak van 130 gram of een gentleman steak van 180 gram. Dit is slechts een greep uit de vele keuzes die de gast kan maken. De Wevershoeve biedt hiernaast ook brunches, keuzemenu's en een verrassingsmenu van de chef aan. Angelo: "Met het lekkere weer van de laatste weken bedienen we onze gasten veel op het terras. Al vroeg in het voorjaar kunnen we onze gerechten op het terras serveren, omdat het heerlijk beschut ligt. Ook bij bruiloften en partijen maken we met mooi weer graag gebruik van ons terras."

Advertenties uit de krant