Afbeelding

Koningsdag in Rijsoord

Algemeen

RIDDERKERK - De Rijsoordse Oranjevereniging "Nederland & Oranje" heeft ook in 2019 weer een gevarieerd programma om de verjaardag van de koning te vieren. Jong en oud kunnen dit jaar middels een speur- en autotoertocht strijden om de eer. Ook niet-Rijsoordenaren zijn van harte welkom om deze dag aan de activiteiten deel te nemen. De dag zal dit jaar, in tegenstelling tot de voorgaande jaren, niet in het visclubgebouw, maar in de Kraaienoot worden afgesloten middels een oranjeborrel.

Ochtendprogramma

Dit jaar houdt de Oranjevereniging een speurtocht voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Vanaf 10.00 tot 10.30 uur kunnen de kinderen zich aanmelden op het trapveldje tegenover het visclubgebouw aan de Vlasstraat. Het beloofd een spannende tocht de worden voor zowel jong als oud.

Toegang: Gratis op vertoon van de lidmaatschapskaart; voor niet-leden geldt een entreeprijs van 2,50 euro per persoon. 

Middagprogramma

Tussen 13.00 en 13.30 uur kan men zich inschrijven voor de autopuzzeltocht in "de Kraaienoot" (Rijksstraatweg 287). Deze tocht brengt men - zoals velen die eerder hebben meegereden kunnen bevestigen - langs vele mooie dorpen en gebieden. Uiterlijk om 17.30 uur moeten de deelnameformulieren ingeleverd zijn om mee te dingen naar de eerste prijs.

Toegang: Gratis op vertoon van de lidmaatschapskaart; voor niet-leden geldt een entreeprijs van vijf euro per auto (chauffeur + bijrijder) ,extra passagiers 2,50 euro per persoon.

Avondprogramma

Aansluitend aan de toertocht is een ieder vanaf 17.30 uur van harte uitgenodigd om een glaasje oranjebitter te komen drinken met wat hapjes in "de Kraaienoot" (Rijksstraatweg 287). Ook leden van de Oranjevereniging die niet aan de toertocht hebben deelgenomen zijn op dit tijdstip van harte welkom. Rond de klok van 19.00 uur zal daar ook de prijsuitreiking van de toertocht plaatsvinden. Voor meer informatie: www.oranjevereniging-rijsoord.nl

Advertenties uit de krant