Afbeelding

De Suite maakt bedden en hoog laag bedden op maat

Algemeen

Bij De Suite in Moordrecht kunt net als in een gewone beddenzaak uw bed bestellen. Maar daar houdt de gelijkenis dan ook op, want De Suite ontwerpt, maakt én levert alle bedden en boxsprings in eigen beheer. Bij binnenkomst in de showroom ziet u geen rijen met bedden, maar stijlvol ingerichte slaapkamers met bedden, kasten en gordijnen. Vanuit de showroom loopt u zo de werkplaats en het atelier binnen, waar u wordt meegenomen in een wereld van ambacht en eersteklas materialen.

Het leuke is dat u bij De Suite praat met échte vakmensen met veel ervaring in het maken en ontwerpen van het bed dat precies bij u past. Ze kijken wie ú bent en houden echt met alles rekening zoals met uw postuur, persoonlijke voorkeur voor hard of zacht liggen en eventuele lichamelijke klachten. Bij De Suite weten ze alles over goed slapen met bijvoorbeeld lage rugklachten, schouderproblemen en nekklachten. Maar ook met aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson, neuropathie en artrose. Wat de situatie ook is, voor iedereen weten zij het juiste bed te maken. Zoals senioren bedden met de juiste bedhoogte, hoog-laag bedden voor de zorg aan bed en kingsize bedden voor wie een maatje groter wil.

Hoog laag bedden
De Suite is gespecialiseerd in het maken van hoog-laag bedden voor thuis. Deze hoog laag functie zit verborgen in een bed of boxspring, waarvan het ontwerp door de klant volledig naar eigen smaak kan worden bepaald. De techniek is dus niet te zien, maar wel heel handig wanneer er onverhoopt zorg aan bed nodig is. Het hele slaapoppervlak kan dan direct in hoogte worden versteld. En ook als u nog geen zorg nodig heeft, kunt u elke dag genieten van de elektrische hoofd- en rugsteun. Ook het opmaken is prettiger met een hoog-laag bed, omdat u kunt opmaken zonder te bukken. Bovendien zijn de bedden deelbaar en verrijdbaar op wielen met rem.

Slapen in eigen stijl
Van een bed wil je niet alleen genieten met je ogen dicht, maar ook met je ogen open. De beddenmakers van De Suite nodigen u van harte uit om alle creatieve registers open te gooien. Ze maken precies het bed wat u voor ogen heeft: een luxe boxspring, een modern design, houten bedden of zelfs bedden met een kastombouw. U kunt kiezen uit de grote collectie materialen en bed accessoires zoals hoofdpanelen, nachtkastjes en bedlampen. En heeft u wat hulp en inspiratie nodig? De beddenmakers komen desgewenst met creatieve ideeën om het bed te maken dat perfect past in uw slaapkamer.

Persoonlijk advies voor het juiste bed
De enorme vakkennis op het gebied van goed slapen en passie voor het perfecte bed geeft al snel een vertrouwd gevoel: voor veel mensen is het een openbaring om samen met een beddenmaker naar een oplossing te zoeken. Zij luisteren aandachtig naar uw wensen en persoonlijke omstandigheden en nemen alle tijd om uw wensen te vertalen naar het perfecte bed. Want een goede nachtrust bepaalt de kwaliteit van dag.
U bent van harte welkom in de showroom in Moordrecht waar alle bedden en kasten fraai staan opgesteld. U kunt in alle rust rondkijken, vragen om uitgebreid advies en als u dat leuk vindt dan krijgt een rondleiding door productie en het atelier.

De Suite, Bedden & Complete Slaapkamers
Zuidplaspolderweg 11
2841 DC Moordrecht

T. 0182-375022
info@desuite.nl
www.desuite.nl

Afbeelding

Advertenties uit de krant