Carola, René en Meeuwis Verveer in de showroom.
Carola, René en Meeuwis Verveer in de showroom.

Verveer Keukens: al 35 jaar een eerlijk adres

Algemeen

RIDDERKERK - Het is dit jaar 35 jaar geleden dat Meeuwis Verveer voor zichzelf begon. Aanvankelijk als aannemer van verbouwings- en renovatieklussen, maar al gauw specialiseerde hij zich in de verkoop- en installatie van keukens. Verveer Keukens werd een begrip in de regio. Tal van klanten vonden de weg naar de karakteristieke showroom, een voormalige koeienstal, aan de Pruimendijk 236 in Oostendam.

Anno 2020 kent Verveer Keukens een veelzijdig keukenaanbod en staan Meeuwis, zoon René en schoondochter Carola klaar om de slogan van het familiebedrijf 'Wij doen wat anderen beloven!' keer op keer waar te maken. De slogan staat op de bedrijfswagens, maar siert ook de wekelijkse advertenties. "Het mag een gedurfde slogan zijn, maar we we maken hem ook waar" verzekert Meeuwis Verveer. "Bij de installatie van een keuken weten we precies wat er in de showroom afgesproken is en daar handelen we ook naar. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan wordt het binnen de kortste keren netjes opgelost. Bij ons zijn de lijntjes heel kort."
Vergeleken met de start in '85 zag Meeuwis de keukenbranche enorm veranderen. "Toen ik begon was er een keus uit misschien uit tien frontjes. De keus is nu overweldigend qua stijlen, vormen, kleuren en materialen. En dat geldt ook voor werkladen en de keukenapparatuur. Je ziet nu de opkomst van de stoomoven en de afzuiging via de kookplaat. Ook de Quooker is veelgevraagd."
Verveer Keukens werkt ook samen met lokale bedrijven. Denk aan loodgieters, schilders, stucadoors en elektriciens. "Dit zijn allemaal bedrijven die op dezelfde manier werken als wij: eerlijk, netjes, gedegen, vertrouwd," besluit Meeuwis Verveer. "Heel vaak krijgen we dan ook de huissleutel om aan de slag te gaan."

Advertenties uit de krant