Violiste Chloë Elsenaar
Violiste Chloë Elsenaar

Nieuwe muziek in oude Dorpskerk

Algemeen

RIDDERKERK - In 2019 mocht de Ridderkerkse musicus Jan Peter Teeuw muziek schrijven voor het Flying Eagle Concert. Hij componeerde voor deze dag voor muzikale talenten een mooie Intrada voor orgel, vleugel, twee keer trompet en dwarsfluit, die nog via Youtube is te beluisteren. 

Na het succes van vorig jaar heeft Jan Peter Teeuw weer nieuwe muziek mogen schrijven voor het 4e Flying Eagle Concert. Het nieuwe werk voor dit concert is getiteld “Idyll” en is geschreven voor piano, viool en dwarsfluit.In verschillende combinaties zullen musici dit concert verzorgen met populaire en klassieke muziek.De optredens zijn op zaterdag 13 juni in de oude Dorpskerk van Rotterdam-IJsselmonde aan de Kasteelweg 50. Medewerkers zijn André van Vliet (orgel en vleugel), Marije Weenink (dwarsfluit) en Chloë Elsenaar (viool). 

Vanwege het coronavirus mogen er maximaal 25 personen het concert bezoeken. In goed overleg met musici, verhuurder en organisatie is besloten om het programma drie keer te verzorgen. De concerten beginnen om 13.30 uur, 16.00 uur of 19.30 uur. Bezoekers kunnen ruim van elkaar zitten in deze kerk. Om enigszins de kosten te dekken is de entree 20 euro per persoon. Goedkope kinderkaarten kan men dit keer niet aanbieden. Kaarten zijn alleen online te bestellen via: www.muzikaalfeest.nl. Bestel tijdig, want vol = vol.
Mocht men het concert extra willen steunen, dan kan dat online via een extra gift bij de bestelling van een cd: Chloë of New Collection. Per cd 15 euro.

Advertenties uit de krant