Afbeelding
Advertorial

Snel herstel met Budget Repairs

Algemeen

We zijn allemaal, jong en oud, steeds afhankelijker geworden van onze mobiele telefoon of smartphone. Het uitvallen van een mobieltje moet zo snel mogelijk verholpen worden. Bij Budget Repairs aan het Vlietplein is men dan aan het goede adres.

Met de service van Budget Repairs is er alles op gericht om een toestel zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen. De uitdaging voor de reparateurs is om het nog dezelfde dag voor elkaar te krijgen en anders binnen 24 uur. Dat geldt ook de vervanging van het scherm van smartphones die gebroken of gebarsten zijn nadat men erop is gaan zitten. Voor bijna alle modellen zijn vervangende onderdelen op voorraad. In de winkel kan men ook terecht voor allerhande telefoonaccessoires en vele soorten beltegoed. 

Extra servicemogelijkheid is dat men het te repareren mobieltje ook kan laten ophalen en weer hersteld thuis of het bedrijf teruggebracht kan krijgen. Handig voor als men zelf niet overdag de tijd heeft om bij de winkel langs te komen.

Ook wie kampt met problemen met de tablet, laptop of computer kan bij Budget Repairs terecht. De herstellers kunnen zorgdragen voor complete onderhoudsbeurten, vervangen van hardware, updaten van Windows en zorgen voor back-ups. De kennis van zaken bij Budget Repairs is hoog. Niet voor niets is het een erkend leerbedrijf.

Voor het printen thuis zijn de meest gangbare cartridges direct uit voorraad leverbaar.

In de winkel kan men ook pasfoto’s laten maken die men kan gebruiken bij het aanvragen van een paspoort en rijbewijs. Ook kan men er pakketjes halen en brengen. Budget Repairs is servicepunt van DHL en buurtpunt van het Homerr netwerk.

Voor meer informatie: 0180-424243 (tijdens openingsuren) of info@brepairs.nl.

Budget Repairs is geopend op maandag van 11.00 tot 18.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.30 uur, vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur.

Vlietplein 97, 2986 GJ Ridderkerk

Advertenties uit de krant