Het Anker is in de zomervakantie alleen 's ochtends open
Het Anker is in de zomervakantie alleen 's ochtends open

Het Anker in vakantietijd

Algemeen

RIDDERKERK - Van maandag 11 juli tot en met vrijdag 19 augustus is kringloopwinkel Het Anker in WVC Bolnes aan de Noordstraat 255-A alleen in de ochtend geopend van 9.30 tot 13.00 uur.

In deze winkel kan men terecht voor tweedehands boeken, keukengerei, mooie huisdecoratie, kinderspeelgoed, kleding en nog veel meer. Ook is men er welkom voor een gezellig praatje. Wie spullen spullen heeft die nog een tweede ronde meekunnen, kan deze inleveren tijdens de openingsuren. Welkom zijn onder meer serviesgoed, keukengerei, woningdecoratie, gereedschap, kleding voor zowel kinderen als volwassenen, boeken (geen encyclopedieën) en wenskaarten. Ook kan men zich als vrijwilliger voor de kringloopwinkel aanmelden.

Weggeefplank
Bij Het Anker is een ‘weggeefplank’ aanwezig, vol met houdbare boodschappen. Deze plank is in het leven geroepen voor bewoners van Bolnes die niet weten op welke manier ze die avond iets te eten op tafel moeten krijgen. Wie hiervoor in aanmerking komt mag per persoon vier producten per dag komen ophalen. Op de weggeefplank staat een wisselend assortiment van voedingsmiddelen en soms ook artikelen voor baby- en persoonlijke verzorging. Mensen met ruimere middelen worden uitgenodigd om houdbare producten, in ongeopende verpakking, op deze plank achter te laten. Men kan bij de vrijwilligers van de kringloopwinkel vragen welke artikelen het meest gewenst zijn.

Advertenties uit de krant