Een van de appartementengebouwen van "De Landerij"
Een van de appartementengebouwen van "De Landerij"

Punten voor ‘De Landerij’

Algemeen

RIDDERKERK - De voorverkoop van het project “De Landerij van Rijsoord” is gestart. Belangstellenden die zich al in een vroeg stadium hebben aangemeld hebben tot 7 oktober de tijd gekregen om voor in te schrijven voor een kavel of woning. 

Wie hiervan gebruik maakt zit volgens de projectontwikkelaar nog niet aan het betreffende kavelnummer vast. Ook gaan geen punten verloren die men met de eerdere aanmelding heeft vergaard voor de verdeling van de woning.
Na de voorinschrijving wil het verkoopteam van met reclame-uitingen het project verder onder de aandacht brengen. “De Landerij van Rijsoord” wordt gerealiseerd op de nu nog agrarische grond tussen de Geerlaan en Lagendijk in Rijsoord. Er zijn bijna 40 kavels voor vrijstaande en halfvrijstaande woningen. Daarnaast worden twaalf rijwoningen gebouwd aan de zijde van de Geerlaan en komen er twee appartementengebouwen, die het uiterlijk krijgen van een boerenschuur. De appartementen krijgen een vloeroppervlak van 70 tot 85 vierkante meter. De prijsindicatie is tussen de 275.000 en 300.000 euro. Voor de rijwoningen wordt tussen de 350.000 en 400.000 euro gevraagd. De andere woningen op de kavels variëren in prijs van 500.000 tot 800.00 euro.
De verkoop zal straks geschieden op basis van een puntensysteem. Op basis van verschillende (nog definitief vast te stellen) uitgangspunten worden punten verkregen, waarmee de kans op toewijzing van een bouwnummer wordt vergroot. Voor meer informatie: www.landelrij-van-rijsoord.nl.

Advertenties uit de krant