Beautiful baby wearing gender neutral clothes with golden retriever dog near alternative eco friendly Christmas tree and decorations in pastel monochrome scandinavian style living room.
Beautiful baby wearing gender neutral clothes with golden retriever dog near alternative eco friendly Christmas tree and decorations in pastel monochrome scandinavian style living room.
Ingezonden mededeling

De leukste cadeau’s voor baby’s

Algemeen

Ben jij op zoek naar de leukste cadeaus voor baby’s? De baby webshop van Ikenmijnmama heeft de allerleukste cadeaus voor baby’s en mama’s. Je kan hier terecht voor leuke cadeaus voor mama en kind, zoals onder andere speelgoed, leuke items voor de babykamer en producten voor mama. 

Baby cadeaus

De baby webshop van Ikenmijnmama heeft allerlei leuke producten die je cadeau kan geven of lekker voor jezelf kan houden. Van verzorgingsproducten tot lieve baby items tot cadeaus voor een babyshower, bij Ikenmijnmama vind je altijd een geschikt cadeau voor jouzelf of voor een ander. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de populairste spenen en speenkoorden, kleding en schoentjes, spullen voor in de slaapkamer zoals babynestjes, beddengoed, beddenhemeltjes, kruikenzakken en knuffels en poppen of spullen voor in de badkamer zoals badjes, aankleedkussens en badspeeltjes.
Misschien vind je het leuk om te matchen met jouw kindje. Dan kun je voor een van de matching cadeaus kiezen zoals matchende armbandjes die door Ikenmijnmama met de hand worden gemaakt.
Met de producten van Ikenmijnmama zit je altijd goed. Kies bijvoorbeeld voor een mooie wikkeldoek of autostoel. Je kan het zo gek niet bedenken of Ikenmijnmama heeft het.

Bestsellers

De baby webshop van Ikenmijnmama heeft een paar bestsellers zoals de Smallstuff poppenwagen. Deze poppenwagen is ideaal voor jouw kindje om mee te spelen. De poppenwagen heeft een mooie ouderwetse look en valt erg in de smaak bij de allerkleinsten. De Wikkeldoek limited edition valt ook erg in de smaak. Op deze fijne en zeer zachte wikkeldoek kun je de naam van het kindje laten borduren.
Het boxpakje van Ikenmijnmama waar je de naam van jouw kindje op kan laten borduren is ook een van de bestsellers. Dit boxpakje is beschikbaar in verschillende kleuren en is heerlijk zacht.

Ikenmijnmama

Ikenmijnmama is een baby webshop met allerlei mooie musthaves voor baby’s, kinderen en mama’s. Deze babywebshop heeft alles in huis wat je maar nodig kan hebben in verschillende categorieën. 

Wanneer je een bestelling plaatst bij Ikenmijnmama kun je gebruik maken van gratis verzending wanneer deze bestelling €50,- of hoger bedraagt. 

Advertenties uit de krant