Op de slotdag van 3x2 in 2022
Op de slotdag van 3x2 in 2022

Nu samen inschrijven voor 3x2

Algemeen

RIDDERKERK - De inschrijving voor de komende editie van de jeugdwielertour 3x2 loopt al enkele weken. Tot 1 juni is het mogelijk om in te schrijven om met een vriendje of vriendinnetje in dezelfde ploeg te komen. Daarna kan er bij de teamindeling geen rekening mee gehouden worden.

Inmiddels zijn er ruim 150 inschrijvingen. Er zal dit jaar gereden worden met achttien ploegen. De 51ste editie van 3x2 wordt dit jaar gehouden van maandag 7 t/m zaterdag 12 augustus. Deelname staat open voor jongens en meisjes die geboren zijn tussen 13 augustus 2007 en 31 december 2014. Deelname aan deze fiets- en spelweek kost bij voorinschrijving € 25 per kind, inclusief entreegelden van de te bezoeken zwembaden en alle andere kosten. Alleen voor de populaire snoepkraam moet het zakgeld worden aangesproken.

Online
Direct online inschrijven kan via de link op: www.3x2.nl. Samen met een vriendje/vriendinnetje inschrijven kan tot 1 juni. Het is niet mogelijk om meer dan twee kinderen tegelijk op te geven. Ook is er geen zekerheid dat meerdere koppels in hetzelfde team geplaatst kunnen worden.

Inschrijfadres
Persoonlijk inschrijven kan tijdens de openingsuren bij Sanders Bolnes in winkelcentrum De Werf aan de Amerstraat 12. Van de 3x2-website kan het inschrijfformulier worden gedownload dat ingevuld en getekend moet worden meegenomen. Er moet contact worden afgerekend. Bij na-inschrijving zijn de deelnamekosten € 30.

Advertenties uit de krant