Robert Jan Lips verzorgt de proeverij
Robert Jan Lips verzorgt de proeverij

Non-alcoholische wijnproeverij

Algemeen

RIDDERKERK - Op woensdag 29 november organiseert Facet Ridderkerk in samenwerking met slijterij De Wijngenoten een non-alcoholische wijnproeverij. Deze middag kan men kennismaken met een uitgebreide selectie hoogwaardige non-alcoholische wijnen en ontdekken hoe de wereld van wijn zich uitbreidt naar een groeiende markt van gezondere alternatieven voor iedereen. 

Eigenaar Robert Jan Lips van slijterij De Wijngenoten Ridderkerk verzorgt de proeverij voor mensen die graag willen genieten van de verfijnde smaken van wijn zonder de invloed van alcohol. Het programma omvat een welkomstwoord en introductie van non-alcoholische wijnen door wijnexpert Robert Jan. Een boeiende en informatieve proeverij van verschillende non-alcoholische wijnen aangevuld met lekkere hapjes van de Groene Pollepel. Uiteraard is er gelegenheid tot vragen stellen en meer te leren over de productie en variëteit van non-alcoholische wijnen.

De proeverij is van 15.00 tot 17.00 uur in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80 in Ridderkerk-West. Deelname kost € 7,50 per persoon. Het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan bij Facet Ridderkerk: 0180-432350.

Advertenties uit de krant