Alle rust voor fotoshoots
Logo decombinatieridderkerk.nl
De studio van M2 Photo Art
De studio van M2 Photo Art (Foto: )

Alle rust voor fotoshoots

RIDDERKERK - Sinds kort is Ridderkerk een professionele fotostudio rijker. Aan de Drierivierenlaan is Ramune van Moorsel met M2 Photo Art haar eigen studio gestart. Fotografie is voor Ramune als een avontuurlijke reis. Elke keer weer ontdekt zij nieuwe plekken, situaties en mensen, die zij met haar camera kan vastleggen in onvergetelijke beelden. "Iedereen is uniek, mooi en heeft een eigen verhaal. Dat wil ik met beelden duidelijk laten zien" aldus de fotografe, die een indrukwekkend portfolio kan overleggen.
Zij heeft zich onder meer gespecialiseerd in portret-, familie- en reportagefotografie. Daarbij hecht Ramune grote waarde aan het op hun gemak stellen van haar modellen: "Vaak zijn mensen wat gespannen voor een fotoshoot. Voordat de fotoshoot dan ook daadwerkelijk begint, is er altijd een kopje koffie of thee, waarbij de wensen worden doorgenomen. De sfeer is heel ontspannen, er is geen tijdsdruk."
M2 Photo Art is ook sterk met zogenaamde generatie fotografie. Dit zijn sessies waarbij meerdere generaties samen in de studio aanwezig zijn, die individueel en samen worden gefotografeerd. Door het toepassen van speciale technieken is het eindresultaat vaak erg verrassend. Zo zijn de overeenkomsten tussen de generaties heel herkenbaar. Voorbeelden hiervan zijn te zien op: www.m2photo.art. Voor de komende kerstperiode is er nog wat ruimte voor een fotoshoot tegen interessante introductiekorting. Dit geldt ook voor fotoshoots die men in het nieuwe jaar wil organiseren. Voor meer informatie: ramune@m2photo.art.

Meer berichten