Weer Kraaiepop in een feesttent
Weer Kraaiepop in een feesttent

Kraaiepop in Koningsnacht

Algemeen

RIDDERKERK - Naast het programma op 27 april presenteert Oranjevereniging “Nederland & Oranje” een nieuwe editie van Kraaiepop.

In een grote tent op het terrein aan de Vlasstraat wordt de Koningsnacht gevierd met de band Skeftum uit Dordrecht. Het repertoire van deze formatie bestaat uit rock en pop met covers van veel bekende muziek. In de pauzes zal Ben Blue uit Capelle den IJssel optreden. Hij brengt pop, rock en blues. De tent gaat op vrijdagavond 26 april om 19.30 uur open.

Koningsdag
De tent is ook het centrale punt voor de activiteiten op Koningsdag. Om 10.00 uur wordt er gestart met een puzzeltocht voor de kinderen door Rijsoord. Er zijn mooie medailles mee te verdienen. Deelname is gratis voor leden van “Nederland & Oranje”.
‘s Middag is de traditionele autopuzzeltocht van de Oranjevereniging. Tussen 13.00 en 13.30 uur kunnen de deelnemers inschrijven voor het rijden van een mooie route. Na inlevering van de vragenlijst (uiterlijk 17.00 uur) worden tijdens de afterparty de winnaars bekendgemaakt. De prijs voor niet-leden is € 5 voor bestuurder en bijrijder en € 2,50 voor elke extra inzittenden. Ook leden en niet-leden die niet hebben deelgenomen aan de puzzelrit zijn vanaf 16.30 uur welkom in de tent.
Voor meer informatie: www.oranjevereniging-rijsoord.nl.

Advertenties uit de krant