Foto:

Groots Oktoberfest in grote biertent

RIDDERKERK - Het derde Ridders Oktoberfest werd afgelopen zaterdag bezocht door bijna 1200 feestvierders. Die opkomst betekende opnieuw een grotere tent voor de organisatoren van dit 'Duitse' bierfeest. Wethouder Henk van Os (op de foto met cola) mengde zich met enkele van zijn partijgenoten gezellig in het publiek. George Baker en "meester van de polonaise" Ronnie Ruysdael hadden geen moeite om de tent in beweging te krijgen. Schlagerzanger Dennie Christiaan zegde helaas voor deze avond af, maar dat mocht de pret niet drukken. Al voor zeven uur, nog geen uur na de start, stonden de eersten stampend op de tafels.