Logo decombinatieridderkerk.nl
<p>Volwassenen moeten onderling anderhalve meter afstand houden en bij binnenkomst een mondkapje dragen </p>

Volwassenen moeten onderling anderhalve meter afstand houden en bij binnenkomst een mondkapje dragen

(Foto: )

Speeltuin aan Tegelpad dit weekend weer open

RIDDERKERK - Speeltuinvereniging Slikkerveer (SVS) start op zaterdag 17 april het nieuwe speelseizoen. De speeltuin aan het Tegelpad gaat open voor alle kinderen tot en met 12 jaar.

In de huidige omstandigheden is er een openingsfeestje. Het speeltuinbestuur vindt het wel belangrijk dat de kinderen weer kunnen komen spelen. Kinderen vanaf zeven jaar mogen zelfstandig naar binnen. Jongere kinderen mogen het terrein op in gezelschap van één ouder of verzorger. In totaal mogen er 30 volwassenen (exclusief aanwezige vrijwilligers) tegelijkertijd op het terrein. Vol = vol. 

Volwassenen moeten onderling anderhalve meter afstand houden en bij binnenkomst een mondkapje dragen. Wanneer men plaats heeft genomen mag het mondkapje af. De sanitaire voorzieningen van de speeltuin zijn open en er zijn desinfectiemiddelen aanwezig. Verkoop van snoep, limonade, koffie en thee kan nog niet. Wel kan men het toegangsgeld en/of abonnement direct afreken, het liefst met pinbetaling. 

De openingstijden en prijzen van de speeltuin zijn ongewijzigd gebleven. Hiervoor kan men kijken op: www.speeltuinslikkerveer.nl

Meer berichten