Afbeelding

Bloemenfeest bij ‘de IJsvogel’, want het bezoekerscentrum mag weer open

Algemeen

RIDDERKERK - Nu het er naar uit ziet dat het bezoekerscentrum bij het Waalbos weer zonder verdere beperkingen open kan zijn is het ook tijd voor actie. Daarom zal “de IJsvogel” vanaf zaterdag 17 juli in het teken staan van bloemen.

Dat thema begint natuurlijk al als bezoekers het terrein op komen en de heemtuin op de flanken van het gebouw aan de Waalweg prachtig in bloei zien staan. In het bezoekerscentrum exposeren elf met het thema “bloemen”. Bloemrijke werken zijn gemaakt door Dirry Blom, Fenneke Groeneveld, Nadja Novali, Saskia Rietveld, Anneke Slagboom, Conny Sinterniklaas, Ellie Smelik-Damsteeg, Nathalie de Waard-van Wingerden, Gertjan Velthuizen en Bea Verveer.

Het publiek zal gevraagd worden om de kunstobjecten te beoordelen en mag cijfers geven. In het weekend van 31 juli zal de uitslag bekend gemaakt worden.

Workshops

Op het programma staan ook twee workshops bloemschikken. Op woensdag 28 juli kan men vanaf 14.00 uur onder leiding van Saria Talsma aan het werk met (veld)bloemen op een wijnfles. Deelname kost € 25. Op vrijdag 13 augustus kan men een droogbloemenring maken met Katja Suiker. Deze workshop kost € 27,50. Per workshop is plaats voor maximaal twintig deelnemers. Inschrijven kan via: info@bezoekerscentrumwaalbos.nl.

Advertenties uit de krant