Afbeelding

Stoffeerderij Rembrandt biedt op nieuw adres ook zonweringen

Nieuws

RIDDERKERK - Stoffeerderij Rembrandt heeft sinds 1971 een goede naam opgebouwd in Ridderkerk en wijde omgeving. Het is hét adres waar nog met vakmanschap gezorgd kan worden voor de bekleding van stoelen, banken en het interieur van boten en caravans. “Alles waar stof, leer of kunstleer op moet kunnen wij bekleden” stelt eigenaar Ries Hofman.

Dit specialisme van het bedrijf is niet veranderd. Wel veranderd is het adres aan de Boelewerf en er is een kleine naamsverandering doorgevoerd. Rembrandt Stoffeerderij BV en Rembrandt Atelier BV zijn opgeheven en nu wordt het werk voortgezet onder de naam Stoffeerder Rembrandt. “We hebben een vreselijk jaar achter de rug. Onze grootste klant besloot plotseling om de productie naar het buitenland te verplaatsen. Daarmee verdween in één klap de werkgelegenheid van veertien mensen. Bovendien hadden we kort daarvoor nog geïnvesteerd in dure machines. Door de verkoop van ons pand hebben we een faillissement voorkomen” vertelt Hofman, die sinds drie jaar eigenaar is van het bedrijf waarvoor hij sinds 1986 als directeur verbonden was.

Showroom

Afgelopen zaterdag werd de opening van Rembrandt gevierd aan de Boelewerf 1-i, waar de stoffeerder met een klein team vertrouwde en nieuwe diensten biedt. Nieuw is de verkoop en installatie van zonweringen en raamdecoraties. Hiervoor is per 1 april Michael Blok, een voormalige kracht van het vorig jaar gesloten Fegalux in dienst genomen. “Een kwaliteitsbedrijf dat helaas wel failliet is gegaan, Wij willen mensen die op zoek zijn naar vakmanschap weer garanderen van kwaliteit en goede service” stelt Hofman.
Ook laminaatvloeren zijn toegevoegd aan het pakket van Rembrandt. Op het nieuwe adres in Bolnes is naast het atelier een kleine showroom ingericht.
Stoffeerder Rembrandt is te vinden aan de Boelewerf 1-i. Openingstijden maandag t/m vrijdag 8.30 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 16.30 uur. Ook mogelijk is het maken van een afspraak buiten de openingstijden. Voor contact: 0180-415050 of info@stoffeerderrembrandt.nl. Website: www.wijstofferen.nl. Ook zonder kortingsbon krijgt alle klanten 15 % korting tot en met 18 mei 2015.

Advertenties uit de krant