Afbeelding

21 juni aanstaande: Clio by Night bij Auto Indumij Barendrecht. Kom je ook?

Algemeen

Barendrecht – Auto Indumij Barendrecht introduceert de geheel nieuwe Renault Clio. Op 21 juni aanstaande zal het succesnummer zijn opwachting maken in de prachtige Renault Store van Auto Indumij Barendrecht aan de A29. We spraken Marc van den Heuvel, verkoopleider bij Auto Indumij Barendrecht

Innovatie en design
Wanneer we over de nieuwe Clio praten zien we een twinkeling in Marc zijn ogen. "Het is de auto die ik het liefst verkoop. Een Clio is geschikt voor iedereen. Een jong stel dat net samenwoont, of een ouder echtpaar dat een (te) grote auto heeft en liever kiest voor comfort in een handzaam formaat. Renault luistert goed naar haar klanten en heeft tal van verbeteringen doorgevoerd in het ontwerp van de nieuwe Renault Clio. Zo staat er uiteindelijk een compleet nieuwe Renault Clio. Geen lijn of onderdeel is hetzelfde gebleven.

9,3 inch tabletWat met name opvalt is het interieur van de nieuwe Renault Clio. Door toepassing van nieuwe materialen en een groot infotainmentscherm is de Clio weer helemaal bij de tijd. Nergens in deze klasse vind je de mogelijkheid voor een 9,3 inch tablet, weet Marc.
Erg leuk is ook het digitale tellerdisplay. De voorstoelen hebben, doordat ze opnieuw ontworpen zijn, een toegenomen zitcomfort.

Dynamische motoren

De nieuwe Renault Clio oogt eleganter en dynamischer dan zijn voorganger. Maar ook de sensuele lijnen van de vorige generatie zijn behouden gebleven. Hij valt vooral op door zijn expressieve motorkap, de 30 mm lagere carrosserie en de (optioneel) 17-inchwielen. Met de nieuwe Renault Clio maak je altijd een goede indruk. Hij wordt geleverd met de nieuwe TCe 100 turbobenzinemotor en de TCe 130 turbobenzinemotor. Die laatste is gekoppeld aan een automatische transmissie, EDC genaamd. Deze automatische versnellingsbak met dubbele koppeling zorgt ervoor dat je nog comfortabeler door het verkeer kunt bewegen. Dieselfans kunnen genieten van de dCi met 85pk.

Ruime standaarduitrusting
Net als bij de vorige generatie Clio begint het modellenprogramma met de "Life"uitvoering.  Standaard is deze uitgerust full led Pure Vision koplampen. Uniek in de zijn segment! Daarnaast kun je het hoofd koel houden door de standaard airconditioning en luister je naar je favoriete muziek middels de standaard aanwezige audio installatie. Wil je meer luxe? Kies dan voor de Zen, Intens, R.S. Line of superluxe Initiale Paris uitvoering.

Scherpe introductieprijs
Welke uitvoering je ook kiest, je rijdt al met een nieuwe Renault Clio vanaf 17.290 euro rijklaar! Nergens in zijn segment krijg je zo'n sterke motor (100pk turbo) en luxe uitrusting voor zo'n scherpe introductieprijs. Combineer je dat met het prachtige design en de uitmuntende rijeigenschappen en je weet waarom wij enthousiast zijn over de nieuwe Renault Clio.

Speciaal intro-event: Clio By Night bij Auto Indumij Barendrecht
Op vrijdag 21 juni aanstaande zal de nieuwe Renault Clio voor het eerst te zien zijn bij Auto Indumij Barendrecht. Tussen 19.00 en 22.00uur ben je van harte welkom om de nieuwste Renault te komen bewonderen. Je wordt welkom geheten door één van onze gastvrouwen, wij zorgen voor de hapjes en de drankjes. Onze DJ en saxofonist zorgen voor de muzikale omlijsting en onze verkoopadviseurs kunnen je alle ins and outs over de nieuwe Renault Clio vertellen. Meld je aan op www.renault-indumij.nl/nieuws/clio-by-night

Ben je overtuigd van de nieuwe Renault Clio? Vergeet dan niet op www.ikwileenclio.nl een offerte aan te vragen. Tot en met 31 juli aanstaande verrassen we je met speciaal intro-voordeel!

Advertenties uit de krant