Logo decombinatieridderkerk.nl

Actie tegen eenzaamheidsvirus

RIDDERKERK - Momenteel komen ouderen de deur niet uit en leven zij vrij geïsoleerd. Een helaas noodzakelijke situatie, maar om hen een hart onder de riem te steken willen we aan de ouderen en kwetsbare personen in Ridderkerk doosjes chocolade eitjes aanbieden als teken dat ze niet vergeten worden! Onze Koning sprak van het "eenzaamheidsvirus". Daar wil een Ridderkerkse werkgroep iets aan doen.

Om hun doel te bereiken zoeken ze steun bij bedrijven en organisaties die hierbij willen helpen. De initiatiefnemers hebben Chocolade Atelier van Noppen bereid gevonden deze doosjes tegen een speciale prijs aan te bieden: doosjes met 150 gram eitjes: € 2,35 per stuk excl. 9 % b.t.w. = incl. b.t.w. 2,56. "Wat zou het mooi zijn, indien alle goede doelen organisaties, wijkideeteams, banken, gemeente, bedrijven en particulieren dit willen ondersteunen en een aantal doosjes sponsoren. Wij zijn met ieder doosje blij. De eerste donaties zijn binnen" aldus de werkgroep

Mocht u geïnteresseerd zijn en deze actie wil steunen kan men dit bevestigen via mail aan : wjdegeus@hetnet.nl  o.v.v. gewenste aantallen of het te besteden bedrag. Uiteraard zorgt de werkgroep voor een mooi begeleidend schrijven, waarop de naam van de gever(s) vermeld staat. Met betrekking tot betalingen en/of factuur ontvangt men de gegevens via de mail. 

Veiligheid - RIVM
Bezorgen tijdens de coronacrisis, kan dat wel? Met de bejaardentehuizen zijn goede afspraken gemaakt m.b.t. de levering. En voor individuele personen zal op maat afspraken gemaakt worden, waarbij de regels van het RIVM worden gerespecteerd.   

Wilt u ook helpen?  
Mocht u in uw nabijheid uw medemens dit aardigheidje gunnen, personen die niet in een bejaardentehuis of woonunit wonen, maar wel "geïsoleerd leven", dan kunt u dit kenbaar maken via de mail. De werkgroep zal zorgen, eventueel in overleg, voor levering. Mail naar: wjdegeus@hetnet.nl of zoek contact met één van de dames van de werkgroep, te weten Katja Suiker, Liselot Verheul, Ina Kleine, Marion van Wijngaarden, Anja de Geus.  
 

Meer berichten