Logo decombinatieridderkerk.nl

The Mark scoort demo van de maand

RIDDERKERK - In het radioprogramma SensatieGeneratie was afgelopen zaterdag zanger en gitarist Mark Schraven van de band The Mark te gast bij presentator Arjan ‘t Jong. 

The Mark heeft een nieuwe EP uitgebracht met als titel Floating Downstream, waarop een aantal zeer interessante muzikale bijdragen van gerenommeerde muzikanten te horen is. Zo zijn onder anderen Tony Joe White, George Baker, meerdere muzikanten uit de band van John Fogerty en Dany Lademacher te horen. Mark Schraven, die zelf alle liedjes schrijft, vertelde in de uitzending over zijn eerste stapjes in de muziek tot aan nu. Helaas kan er nu niet zo veel qua optredens, maar later dit jaar volgt de officiële presentatie van de nieuwe EP nog in de Bosuil in Weert. 

De EP Floating Downstream heeft voor het programma SensatieGeneratie de demo/cd van de maand gescoord. Wekelijks zullen er nummers van de EP te horen zijn. SensatieGeneratie is wekelijks op de zaterdagavond te beluisteren op Radio Ridderkerk tussen 20.00 en 21.00 uur.

De uitzendingen van de lokale radio zijn te ontvangen via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, etherfrequentie op 105.7 FM en via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP’s van RTV-Ridderkerk en van De Lokale Omroep.

Meer berichten