Afbeelding

Enquête Osteoporose Vereniging

Regionaal

REGIO - De Osteoporose Vereniging wil graag weten hoe mensen met osteoporose (botontkalking) de preventie, ondersteuning en medische zorg ervaren en waarderen en vraagt daarom alle mensen met osteoporose mee te doen aan het onderzoek.

De Osteoporose Vereniging wil niet alleen de  ervaringen en waardering weten, maar nodigt iedereen met osteoporose of  osteopenie uit om mee te doen aan het onderzoek. De antwoorden laten
zien hoe de zorg in Nederland voor mensen met osteoporose geregeld is.  Het helpt om nog beter voor de belangen van de mensen met osteoporose op te komen. Om een goed beeld te krijgen zullen deelnemers om de twee  jaar benaderd worden.

De enquête kan in de maanden september en oktober  via internet of schriftelijk worden ingevuld. Zie hiervoor  www.osteoporosevereniging.nl of vraag de vragenlijst op via 070-82000611 of info@osteoporosevereniging.nl.

De Osteoporose Vereniging houdt de tweede Wereld Osteoporose Dag op zaterdag 9 november in Utrecht en wil  tijdens deze dag aandacht besteden van de voorlopige resultaten van de  enquête.

Advertenties uit de krant