Afbeelding

Off day SV Bolnes

Sport

RIDDERKERK - SV Bolnes heeft een hele zware zaterdag achter de rug. Oranje Wit uit Dordrecht heeft zich van zijn beste kant laten zien en SV Bolnes het tegenovergestelde, ik kan geen speler opnoemen die een voldoende verdiende.

Door Ben Smit

 

Oranje Wit strafte elke persoonlijke fout af en dit waren er vandaag velen, tevens zag ik de belevenis niet terug die werd getoond in de wedstrijd tegen Heinenoord. Dekken op vijf5 meter is problematisch tegen een tegenstander die feller is eigenlijk ook technischer, dit zie je terug in het verschil in handelingssnelheid. Alles zal gecompenseerd dienen te worden door veel inzet en als dat ontbreekt wordt het een lastige zaak.


Oranje Wit had het initiatief vanaf minuut één en gaf dat niet meer uithanden. Met de levensgevaarlijke spits, Brandon Koneman ( ex RVVH ) in de gelederen, was in deze wedstrijd iedere kans een doelpunt. Vier keer kunnen scoren is natuurlijk een kwalijke zaak, maar heel knap. In onze gelederen missen we een echt spits die van een klein kansje een grote maakt. Met een ruststand van 3-0 moest Geert Meijer nog proberen de boel op een rit te krijgen, er werd drie keer gewisseld. Jordy Godijn voor de geblesseerde Stefan vd Meulen, Kenzo Sanches voor Kevin Muanza en Marleyson Meija voor Roger Lieveld moest meer strijd en lengte brengen om ervoor te zorgen dat er opportunistischer gevoetbald kon worden. De eerste tien minuten in de tweede helft leek er wat meer strijd te komen, maar dat was voor korte duur. De snelle Brandon Konemann maakte de 4-0 en de strijd was gestreden, het werd nog 6-0 en SV Bolnes staat weer met beide beentjes op de grond. Volgende een vrij weekend dan kan men eens overdenken om vanaf minuut één , minimaal, proberen om bij de tegenstander direct druk te zetten en niet moet laten voetballen.


Opstelling: Stefan vd Meulen ( Jordey Godijn ); Ronald Vrolijk; Roger Lieveld ( Marleyson Mejia ); Ferry Smit; Martin Zaalman; Michael Lindberg; Wesley Strootman[ Aleph Real Lopez; Derrel Lionahr; Kevin Muanza ( Kenzo Sanches ). Melvin Zaalman
Gele kaart : Ferry Smit

Advertenties uit de krant