Afbeelding

Grote Clubactie levert recordbedrag op

Sport

RIDDERKERK - Afgelopen zaterdag was eindelijk de dag dat de opbrengst van de Grote Clubactie bekend werd gemaakt. Op initiatief van vicevoorzitter Ramon de Borst werd deze actie nieuw leven ingeblazen wat heeft geresulteerd in een recordopbrengst ten opzichte van voorgaande jaren. Jeugdvoorzitter George Broeders had het genoegen een opbrengst van maar liefst 2.974,08 euro bekend te maken.

Dit bedrag komt volledig ten goede aan de jeugdafdeling. De jeugdvoorzitter heeft bekend gemaakt dat een nieuwe volautomatische ballenpomp zal worden aangeschaft van dit geld . Daarnaast wordt het overige geld geïnvesteerd in professionele ‘looptrainers’. Deze trainers gaan zich vanaf het nieuwe seizoen bezighouden met het begeleiden van de jeugd met betrekking tot hun ‘loop-techniek’. Elke jeugdspeler zal dan individueel beoordeeld worden op zijn/haar looptechniek en, daar waar nodig, begeleid worden om deze te verbeteren. Tevens zullen zij conditietraining gaan verzorgen voor de jeugdleden. Op deze manier komt het verdiende geld weer naar de jeugd terug. .
Deze geweldige opbrengst is allemaal te danken aan een tachtig-tal lotenverkopers waarvan een aantal hele fanatieke.
Floris Kuipers bleek de meest fanatieke. Met maar liefst 124 verkochte loten was hij de overduidelijke winnaar van de hoofdprijs. Hij kreeg een prachtige Ipad-mini voor zijn geweldige inzet. Deze I-pad is ter beschikking gesteld door de Business Club Rijsoord.
Nick van Gameren was een goede tweede met 96 loten. Hierna volgde een gedeelde derde plaats door Mick Vlasblom en Danny Nuis. Beiden verkochten zij 75 loten. Zij gingen ieder naar huis met een zeer waardevolle cadeaubon.

Het best verkopende team was Rijsoord E1 met in totaal 290 verkochte loten. Dit team mag dit gaan vieren bij Palm Party House in Zwijndrecht. Deze feestlocatie in Zwijndrecht stelde maar liefst drie gratis bowlingbanen beschikbaar voor dit winnende team. Alle verkopers die meer dan twintig loten hadden verkocht, kregen naast kortingsbonnen voor pretparken ook nog eens een bioscoopbon van de Rijsoordse voetbalvereniging.
De lotenverkopers zijn op deze manier goed beloond voor hun inzet. De organisatie spreekt de wens uit dat dit een grote stimulans zal zijn om deze actie volgend jaar tot een nog groter succes te maken.

Advertenties uit de krant