Afbeelding

Handballers Saturnus’72 weer terug van vakantie

Sport

RIDDERKERK - Na een korte voorjaarsvakantie gaan de handballers van Saturnus’72 weer aan de slag. De mannen komen zelfs twee keer in actie, voor de beker en de competitie.

Vrijdagavond 6 maart is er een gezellige avond als de mannenploeg tegen D.I.O.S 2 gaat strijden in de kwartfinale van de Jan Alma Cup. Aanvang van deze wedstrijd is 20 uur en de toegang is gratis.

Zondag 8 maart gaat de competitie weer verder in de eigen hal. Om 13.40 uur komt bij de dames D.I.O.S. 2 op bezoek. Een tegenstander die net als de thuisploeg twaalf punten heeft maar er dan wel een wedstrijd meer over heeft gedaan. Het zou voor de gemoedsrust beter zijn als er minimaal een puntje gepakt zou worden om zeker te zijn dat er geen problemen ontstaan op de ranglijst.
Het Schiedamse Schielicht/Ventura is de tegenstander van de mannen. De gasten hebben weliswaar zes punten meer maar doen niet meer mee voor een plek bij de bovenste drie. Saturnus’72 mag zich ook veilig wanen en daarom moet het handbalplezier de boventoon voeren. Het zou mooi zijn als dit een wedstrijd werd die leuk is voor de handballiefhebbers.

 


Programma
Vrijdag 6 maart
Heren (beker) 20.00 uur Saturnus’72/1 – D.I.O.S. 2
Zondag 8 maart
Dames 13.40 uur Saturnus’72/1 – D.I.O.S. 2
Dames 10.00 uur Saturnus’72/2 – M.O.K. 1
Heren 15.00 uur Saturnus’72/1 – Schielicht/Ventura 1
Heren 11.15 uur Saturnus’72/2 – Achilles 1

Advertenties uit de krant