Zelfvertrouwen SV Bolnes geknakt

RIDDERKERK - Op een druilerige zaterdag waar Bolnes zich eens van zijn goede kant moest laten zien tegen een tegenstander die Bolnes niet echt ligt, Oranje Wit, de uitwedstrijd was een 6-0 nederlaag. Wederom diverse wisselingen in het elftal van SV Bolnes, Derrel Liohnar, Martin Zaalman en Ronald Vrolijk zijn geblesseerd. Met de te kleine selectie is dit een probleem voor trainer Geert Meijer, die elke week iets nieuws moet bedenken om een representatief elftal in het veld te krijgen.

Door Ben Smit

De eerste helft was van beide kanten niet best, weinig kansen aan beide kanten. Bij dode spelmomenten zag je enig gevaar, maar voor de rest geen uitgespeelde kansen. Kevin Muanza was de enige die enig gevaar kon creëren en Kenzo Sanches een kans gaf om te scoren, maar zoals eerder vermeld ook nu weer niet. Voor beide elftallen was de 0-0 ruststand terecht.
In de 2e helft zag je Bolnes wegzakken tot een niveau die voor de schrijver schrikbarend was. Bolnes kwam met 1-0 achter door een vrije trap die in de zestien slecht werd weggewerkt. Oranje Wit kon hierdoor de bal gemakkelijk intikken. Na deze 0-1 zag je koppies naar beneden gaan. Geloof in een goed resultaat zag je wegvloeien. Normaal gesproken is onze verdediging onze sterkhouder, maar na die 0-1 deelde ze in de malaise van het hele elftal. Oranje Wit kon door diverse individuele fouten uitlopen naar 0-3 en de wedstrijd was gespeeld.

Volgend paasweekend zal het duidelijk worden. 4 april Pelikaan uit en 6 april VVGZ thuis, blijven we 1e Klasse. Een ieder die Bolnes een warm hart toedraagt verwelkomen we op de Berg om onze strijders aan te moedigen. Laten we hopen op een fantastisch paasweekend.
Opstelling: Jordy Godijn, Meija Marleyson ( Maikel Zaalman ), Ferry Smit, Rudy Fortes, Rodger Lieveld, Aleph real Lopes, Kevin Muanza, Melvin Zaalman, Michael Lindberg, Wesley Strootman, Kenzo Sanches