Afbeelding

AUTO INDUMIJ GEEFT accessoirepakket cadeau bij nieuwe DACIA'

Algemeen

'De Dacia Deelt Uit Dagen duren nog slechts tot en met 21 mei,  Wees er snel bij!

Het is een feest om Dacia te rijden. Daarom viert Dacia-dealer Auto Indumij met vestigingen in Oosterhout, Etten-Leur, Dordrecht en Barendrecht de 'Dacia Deelt Uit Dagen!' Kopers van een nieuwe Dacia krijgen in de actieperiode tot en met 21 mei 2016 bij Auto Indumij een accessoirepakket naar keuze ter waarde van 500 euro cadeau.
 

'De actieperiode is tot nu toe zeer succesvol verlopen', vertelt verkoopassistente Charlotte van Auto Indumij. 'Geïnteresseerden die nog geen gebruik gemaakt hebben van de Dacia deelt uit Dagen kunnen nog tot en met 21 mei terecht bij de Auto Indumij Dacia vestigingen. Daar kunnen ze onder meer profiteren van een gratis accessoirepakket bij aanschaf van een nieuwe Dacia en of tot 1.000 euro brandstofkosten besparen wanneer  ze kiezen voor een Dacia Bi-Fuel."

Vier accessoirepakketten t.w.v. 500 euro
'Voor bijna elk Dacia-model kan de koper kiezen uit twee accessoirepakketten', legt Charlotte uit. 'Voor de Sandero, de Sandero Stepway, de Logan MCV, de Dokker en de Lodgy hebben we het Pack Travel en het Pack Comfort. Voor de Duster is er te kiezen uit het Pack Travel en het Pack SUV. Voor de Dokker VAN hebben we een Pack Dokker Van beschikbaar.'

Bespaar tot € 1000,- aan brandstofkosten.

'Dacia's zijn er niet alleen in benzine- en dieselversies', vertelt Charlotte 'Er zijn ook Bi-Fuel-versies van de Sandero, de Sandero Stepway en de Logan MCV, die van een LPG-installatie zijn voorzien. LPG is voordelig en beter voor het milieu én voor de portemonnee. De LPG-tank in de Bi-Fuel-versies kost bovendien geen bagageruimte, want de tank zit op de plaats van het reservewiel. En de prijs van LPG is aan de pomp een stuk lager dan reguliere benzine. Het is al interessant vanaf 10.000 kilometer per jaar, aldus Charlotte.

Wees er snel bij!

De Dacia deelt uit Dagen bij Auto Indumij duren nog slechts tot en met 21 mei aanstaande. Ga naar een van de Auto Indumij Dacia showrooms of vraag alvast een offerte aan op www.dacia-indumij.nl

Advertenties uit de krant