Het bestuur, de medewerkers en het verhuisteam vieren de succesvolle verhuizing
Het bestuur, de medewerkers en het verhuisteam vieren de succesvolle verhuizing

Metesco kiest voor Ridderkerk

Algemeen

RIDDERKERK - Metesco Nederland heeft per 14 september een nieuw kantoor en werkplaats geopend in Ridderkerk. De vestiging in Dordrecht is te klein geworden voor de activiteiten en ambities van het bedrijf. Er is daarom gekozen voor verhuizing naar de Oosterparkweg 35G in Ridderkerk.
Metesco houdt zich bezig met het verhuren van meet- en testapparatuur voor o.a. in de bouw- en inspectiebranche. "Metesco staat voor Meten-Testen-Controleren, en dat is precies wat we graag doen" aldus eigenaar Richard Zwakke, die de activiteiten vanuit Ridderkerk wil opschalen. Het bedrijf telt op dit moment vijf werknemers en de verhuizing naar een grotere werkruimte biedt perspectief voor groei.
Een belangrijke drijfveer voor deze ambities is te vinden de toenemende vraag naar specialistisch advies en het uitvoeren van testen, onderzoek en inspecties op locatie. Daarnaast worden nog dit jaar de eerste stappen gezet op de Belgische markt waar Metesco nu al regelmatig te vinden is: "We hebben de mensen, kennis en apparatuur in huis om naast verhuur ook diensten als advies en inspecties op locatie uit te voeren."
Om bij te blijven volgen personeelsleden trainingen en gaat men geregeld technische beurzen en conventies af op zoek naar de nieuwste trends in techniek en meetapparatuur. Voor de klanten heeft het bedrijf direct 24/7 'state-of-the-art' apparatuur beschikbaar voor het uitvoeren van de meest bijzondere metingen en inspecties. Ook kan men er terecht voor kalibratie van allerhande meetapparatuur, testklokken, momentsleutels en en het huren van meetapparatuur. Meer over dit bedrijf: www.metesco.nl.

Advertenties uit de krant