Afbeelding

Goud voor Sanne en brons voor Esmee

Algemeen

RIDDERKERK - Bij de laatste wedstrijd voor de 3de divisie in Amsterdam kwamen Sanne Kranendonk, Sofie Li, Jadee Phelipa en Esmee Vogelezang van gymnastiekvereniging OKK in actie.
Lois Straver en Indy Pangan waren eerste reserve pupillen I, maar mochten niet deelnemen omdat er geen uitvallers waren.
Sanne en Sofie turnden in ronde 1. Sanne turnde een hele stabiele wedstrijd. Ze turnde voor het eerst aan de brug de streksalto als afsprong. Op de balk wist ze alle meisjes achter zich te laten, maar ook op de overige toestellen zetten ze een sterk optreden neer. Sanne werd met 54,567 districtskampioen!
Ook Sofie turnde een goede wedstrijd. Ook zij liet nog een nieuw element zien, namelijk radslag-salto van balk. Ze werd 14e met 49,258.
In de tweede ronde turnde Jadee. De laatste week heeft ze door wat klachten niet zo goed kunnen trainen en was dus niet optimaal voorbereid. Erg knap dat ze toch nog deze wedstrijd heeft geturnd. Met 41,617 werd ze 21e. Als laatste kwam Esmee in actie. Haar beste toestellen waren sprong en brug waar ze beide keren het tweede cijfer neer zette. Op balk turnde ze een stabiele oefening en ook vloer ging prima. Met 44,975 werd ze 3e!

Advertenties uit de krant