Het bouwplan voor het terrein van De Jong Tours
Het bouwplan voor het terrein van De Jong Tours Foto: Johan Kruithof

Naam bedenken voor project

Algemeen

RIDDERKERK - Op dinsdagavond 3 oktober heeft Heilijgers een informatieavond georganiseerd om de plannen te presenteren en om omwonenden en belangstellenden mee te laten denken over de definitieve nieuwe invulling van het voormalige terrein De Jong Tours aan de Rijksstraatweg te Rijsoord.
Ruim 200 bezoekers waren aanwezig en hebben enthousiast gereageerd op het plan en meegedacht over de inrichting van het groen, een speelplek en de architectuur. Er kunnen 65 woningen komen op het voormalige terrein van De Jong Tours in Rijsoord. Voor deze invulling moet wel een wijziging binnen het bestemmingsplan doorgevoerd worden. Het plan voorziet in tien vrijstaande woningen, zestien grote twee-onder-een-kappers, achttien kleinere twee-onder-een-kappers, acht patiowoningen en dertien rijwoningen, opgesplitst in twee rijenBij de planvorming is rekening gehouden met bouwen in het buitengebied met respect voor het karakter van de omgeving. Het plan sluit landschappelijk en stedenbouwkundig goed aan bij het Waalbos en de lintbebouwing van de Rijksstraatweg.

Projectnaam
Aan de aanwezigen is ook gevraagd om een naam te bedenken voor dit nieuwe project. De bedenker van de winnende naam wint een iPad. Meer informatie over het project of de actie is beschikbaar via: www.facebook.com/NieuwbouwRijsoord of door het sturen van een e-mail aan l.vanzanten@heilijgers.nl

Advertenties uit de krant