Afbeelding

Dag van de Mantelzorg

Algemeen

REGIO - Jaarlijks worden op 10 november mantelzorgers in het zonnetje gezet. Ter ere van de Dag van de Mantelzorg verloot Aafje een geheel verzorgd uitje naar keuze. De mantelzorger verdient een dag zonder zorgen.


Vrijdag 10 november is het de Dag van de mantelzorg. Daarom verloot Aafje Gezellig op stap een geheel verzorgd uitstapje naar keuze ter waarde van 200 euro voor maximaal vier personen. Men kan tot 12 november een mooi mantelzorgverhaal insturen samen met een mantelzorgverklaring naar gezelligopstap@aafje.nl. Vertel hierin waarom uw wens werkelijkheid moet worden. Op dinsdag 14 november maakt Aafje Gezellig op stap de winnaar via de Facebookpagina 'Met hulp van Aafje' bekend en de winnaar ontvangt een e-mail.   

Aafje Gezellig op stap organiseert sinds mei 2016 compleet verzorgde uitstapjes voor senioren die mindervalide zijn en/of persoonlijke verzorging of verpleging nodig hebben. Dit doet Aafje Gezellig op stap in regio Rotterdam, de Drechtsteden en de BAR-gemeenten. Samen met vrijwilligers, mantelzorgers, verpleging en dagbestedingscoaches zorgt Aafje Gezellig op stap voor een onvergetelijke dag. Om te zorgen dat iedereen mee op stap kan gaan, wordt er gebruik gemaakt van rolstoelbussen. Geen wens is Aafje te gek!

Advertenties uit de krant