Afbeelding

Wij(k)koken voor Slikkerveer

Algemeen

RIDDERKERK - Op dinsdagavond 8 mei start Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer met Wij(k)koken voor Slikkerveer. Deze activiteit is geschikt voor alleenstaanden en mensen die het gezellig vinden om gezamenlijk een maaltijd te nuttigen. Elke dinsdagavond kan men zich inschrijven voor een (eenvoudige) warme maaltijd en om een lekker toetje te eten in het wijkcentrum aan de Reijerweg 62. Er kunnen zich maximaal twintig mensen inschrijven. Inschrijven kan aan de balie van het Wijkcentrum aan de Reijerweg 62 of via telefoonnummer 06-409 88 261. Zit de betreffende avond vol, dan kan men voor de week daarop reserveren.

Mee-eten kost 3,00 euro per persoon. Let op: als men annuleert op de maandag of de dinsdag voorafgaande aan de gereserveerde datum komen er nog 1,50 euro aan kosten bij. Bij binnenkomst is het de bedoeling dat men zich meldt aan de balie en daar betaalt. Men dient dan zelf een placemat, servet en bestek te pakken vanaf de trolley. Men kan gaan zitten waar hij/zij wilt, echter worden er geen tafels aan elkaar geschoven. Wie klaar is met eten kan zijn bord, bestek en dergelijke zelf afruimen op de daarvoor bestemde trolley.

Na een aantal weken zal het maximum aantal mensen dat zich kan inschrijven worden vergroot. Na afloop van de maaltijd is het mogelijk om desgewenst weer voor de volgende week reserveren. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer via telefoonnummer 06-409 88 261 of via info@sws-slikkerveer.nl

Advertenties uit de krant